Eerst even voorstellen

Ik ben Stephan, al bijna tien jaar fulltime fotograaf. Naast mijn fantastische werk als fotograaf woon ik samen met mijn gezin in Groningen. Ik speur graag Spotify af naar nieuwe muziek, maak graag goede espresso en vieren we graag vakantie met onze camper!

En daarnaast doe ik al jaren wat ik leuk vind; fotografie is een absolutie passie en ik deel die graag met jullie.

neem contact op

Echte momenten

vastleggen vind ik het belangrijkste

Wat ik jou als fotograaf kan bieden?

Zeer hoge kwaliteit fotografie

mijn 100% focus op mensen en momenten

zorgvuldige en professionele editing van de beelden

zekerheid in kwaliteit in alle lichtomstandigheden

snelle communicatie en goede service

Richard Rijnks

Postdoctoral Researcher at Cork University Business School

Stephan was my photographer for my PhD, after he previously shot my girlfriend's defence. Stephan was super on the day: very relaxed, and making sure he got all the shots without being intrusive. Because of that, the pictures turned out great, very relaxed (given the context..), and the pictures were delivered quicker than we originally agreed. You can tell he has experience with the Groningen PhD protocol, every small but significant moment captured beautifully. That makes it 2 out of 2, highly recommended.

boek jouw promotie nu

Mijn werkwijze

Promoveren, een spannende en belangrijke gebeurtenis! Ik ben me daarvan bewust en ik ga daardoor zo onopvallend mogelijk te werk.

Tevens ben ik op de hoogte hoe de procedure van een promotie verloopt en ben ik bekend met de regels. Ik zal ook niet vragen om bijvoorbeeld in de lens te kijken of een pose aan te nemen; ik zorg ervoor dat ik de mooie momenten vastleg met een ongedwongen manier van werken.

Beschikbaarheid

Het belangrijkste is of ik nog beschikbaar ben. Vooral van mei tot en met september heb ik een drukke agenda i.v.m. mijn specialisme in bruidsfotografie. Wacht dus niet te lang en reserveer je datum!

check beschikbaarheid

DE MEEST GESTELDE VRAGEN

Hoe lang fotografeer je op een promotie?

Ik zal circa 45 minuten voor aanvang van je promotie aanwezig zijn. Als promovendus moet je de nodige voorbereidingen treffen in het bekende 'zweetkamertje' en een oefenrondje. Hier ben ik graag bij om dit vast te leggen. De start van je promotie zal ik fotograferen en uiteraard de volledige uitreiking van je bul. Aansluitend ben ik nog circa 45 minuten aanwezig voor de fotografie van de receptie. In totaal 2,5 uur, dat is vaak meer dan voldoende voor een goede weergave van jouw promotie.

Hoe snel lever je de foto's op?

Lever je ook een fotoalbum?

Binnen 2 - 4 weken lever ik een selectie foto's op van je promotie. Deze foto's ontvang je in een afgeschermde online gallery. Je kan via deze gallery ook de foto's in hoge resolutie downloaden en eventueel je voorkeuren doorgeven voor het fotoalbum.

Indien je een fotoalbum hebt afgenomen kan je na oplevering van de foto's zelf de selectie doorgeven. Hierna zal ik het album ontwerpen, meestal lever ik het het fotoalbum circa 4 - 8 weken na je promotie aan je op. Wil je het ontwerp van het album inzien en eventuele wijzigingen doorgeven? Boek dan een album review bij.

Wat is een album review?

Dit is een extra service voor het maken van je fotoalbum. Je krijgt een proefdruk online opgeleverd en de mogelijkheid om foto's te wisselen. Deze extra service kost €50,-

Hoe kan ik reserveren?

Om jouw reservering te bevestigen stuur ik je een offerte op basis van de gemaakte afspraken, na acceptatie reserveer ik de datum van je promotie in mijn agenda. De betaling volgt na de fotografie van de promotie.

boek jouw promotie