Werkwijze

Promoveren, een spannende en belangrijke gebeurtenis! Ik ben me daarvan bewust en ik ga daardoor zo onopvallend mogelijk te werk. Tevens ben ik op de hoogte hoe de procedure van een promotie verloopt en ben ik bekend met de regels.  Ik zal ook niet vragen om bijvoorbeeld in de lens te kijken of een pose aan te nemen; ik zorg ervoor dat ik de mooie momenten vastleg met een ongedwongen manier van werken. 

Beschikbaarheid
Het belangrijkste is of ik nog beschikbaar ben. Vooral van mei tot en met september heb ik een drukke agenda i.v.m. mijn specialisme in bruidsfotografie. Stuur dus gerust even een mailtje of op ik jouw dag en tijdstip nog beschikbaar ben.

Afspraken
Per e-mail zullen we de afspraken en tijdstip doorspreken.

Bevestiging
Voor bevestiging stuur ik je een offerte op basis van de gemaakte afspraken, na acceptatie reserveer ik datum van je promotie in mijn agenda. De betaling volgt na de fotografie van de promotie.

Fotografie
Ik zal circa 1 uur voor aanvang van je promotie aanwezig zijn. Als promovendus moet je de nodige voorbereidingen treffen in het bekende 'zweetkamertje' en een oefenrondje. Hier ben ik graag bij om dit vast te leggen.
De start van promotie zal ik fotograferen en uiteraard de volledige uitreiking van je bul. Aansluitend ben ik nog maximaal 1 uur aanwezig voor de fotografie van de receptie.

 

Oplevering foto's
Binnen 2 - 4 weken lever ik een selectie foto's op van je promotie, dit zijn standaard ongeveer 75 foto's. Deze foto's ontvang je in een afgeschermde online gallery. Je kan via deze gallery ook de foto's in hoge resolutie downloaden.

Fotoalbum
Indien je een fotoalbum hebt afgenomen zal deze circa 4 - 8 weken na je promotie naar je adres worden opgestuurd. Wil je het ontwerp van het album inzien en eventuele wijzigingen doorgeven? Boek dan een album review bij.

Album review
Dit is een extra service voor het maken van je fotoalbum. Je kan in de online gallery foto's selecteren die je sowieso terug wilt zien in het fotoalbum. Je krijgt tevens een proefdruk online opgeleverd en de mogelijkheid om foto's te wisselen. Deze extra service kost €50,-

"Stephan was my photographer for my PhD, after he previously shot my girlfriend's defence. Stephan was super on the day: very relaxed, and making sure he got all the shots without being intrusive. Because of that, the pictures turned out great, very relaxed (given the context..), and the pictures were delivered quicker than we originally agreed. You can tell he has experience with the Groningen PhD protocol, every small but significant moment captured beautifully. That makes it 2 out of 2, highly recommended."

Richard Rijnks