Prijzen & details

Mijn aanpak in het kort

je bent enthousiast en vindt fotografie belangrijk

Ik ben er heel graag bij als je enthousiast wordt van mijn werk en werkwijze! Belangrijkste is natuurlijk mijn beschikbaarheid, het lukt zelden om twee promoties op één dag te fotograferen. Als ik beschikbaar ben dan krijg je de kans om jouw datum & tijdstip definitief vast te leggen!

offerte & vastleggen

Je ontvangt een digitale offerte met alle afspraken en prijzen. Controleer deze goed! Na ondertekening is de bevestiging definitief. De betaling volgt na je promotie.

een preview kort na je promotie

Kort na je promotie ontvang je alvast een preview! Dan heb je alvast een idee wat je kan verwachten en kan je alvast een paar foto's delen met je vrienden en familie!

Oplevering

Ik maak een nauwkeurige selectie van de foto's en corrigeer deze op kleur en uitsnede. Deze krijg je vervolgens in een persoonlijke online gallery opgeleverd.

Optioneel ga ik hierna met jouw fotoalbum aan de slag.

boek nu

Kies een pakket

Pakket 2

pakket 1

pakket 3

POPULAIR

2,5 uren fotografie, professioneel fotoalbum 20 x 20cm met 50 foto's, zorgvuldige nabewerking, online gallery, selectie van 125 foto's, preview kort na de promotie

2,5 uren fotografie, zorgvuldige nabewerking, online gallery, selectie van 75 foto's, preview kort na de promotie

3,5 uren fotografie, professioneel fotoalbum 20 x 20cm met 50 foto's, album-review, zorgvuldige nabewerking, online gallery, selectie van 150 foto's, preview kort na de promotie

€519

€649

€779

boek nu

boek nu

boek nu

Uitbreidingen

Een pakket is een all-in prijs, maar natuurlijk kan je deze uitbreiden met bijvoorbeeld een extra uur fotografie of groter album.

01

04

02

03

Album vergroten

Reiskosten

Extra uren

Extra digitale bestanden

Het fotoalbum kan je vergroten of voorzien van extra foto's. Optioneel neem je een album review af, je krijgt dan een digitale proefdruk opgeleverd en kans om feedback te geven op het ontwerp (bij pakket 3 inbegrepen).

Misschien wil je wel je lekenpraatje, het diner of misschien zelfs wel je feest laten fotograferen. Ik ben er graag bij natuurlijk! Let wel dat de uren altijd aansluitend zijn vanaf aanvang.

Ieder uur extra fotografie is incl. 25 foto's met nabewerking.

Ik ben gevestigd in Groningen, binnen deze stad zal ik nooit reiskosten rekenen. Maar ik word ook regelmatig gevraagd voor de fotografie van een promotie in Amsterdam, Leiden of Utrecht. Buiten Groningen reken ik wél reiskosten.

Ik lever een standaard aantal foto's in een pakket. Mocht ik meer foto's opleveren dan mag je zelf jouw favorieten uitkiezen en eventueel extra foto's bijkopen.

10 extra foto's

€25,-

€30,-

reistijd per uur

Extra uur fotografie

Album 20 x 30cm

€100,-

€150,-

Vergoeding per km

€0,35

extra foto

€10,-

album review

€50,-

boek nu de fotografie van jouw promotie

neem contact op

FAQ

Je krijgt de foto's in de hoogst mogelijk resolutie, maximaal 5760 × 3840 pixels.

Krijg ik de foto's in hoge resolutie?

Afhankelijk van je wensen zal ik een offerte opmaken en aanbieden ter bevestiging. Na digitale acceptatie en ondertekening is je boeking bevestigd. De factuur voor de betaling volgt na de promotie.

Hoe kan ik de boeking bevestigen?

Ik neem altijd twee professionele camera's mee. Mocht een camera onverwachts defect raken dan zal ik met de back-up camera de fotografie hervatten.

Heb je backup apparatuur?

Wat is de levertijd?

De levertijd voor de foto's is circa 2 tot 6 weken. Een fotoalbum wordt ongeveer 6 weken na oplevering van de foto's opgeleverd. In geval van een album review is de oplevering variabel; ik heb dan jouw feedback nodig en akkoord nodig voor het ontwerp van het album.

Ben je full-time fotograaf?

Ja, ik ben full-time fotograaf. 80% van mijn werk besteed ik aan bruidsfotografie maar ik heb ook aantal vaste zakelijke opdrachtgevers. 
Ben je nieuwsgierg naar mijn andere werk? Kijk dan op www.degrotedag.net of op www.stephankeereweer.nl