een luxe handgemaakt fotoalbum

De mooiste fotoalbums ooit uit Europa

Misschien had je het al ergens gelezen, maar mijn specialisme in fotografie is het fotograferen van bruiloften. Naast het fotograferen van promoties natuurlijk. Voor bruiloften lever ik echt te gekke trouwalbums in alle soorten en maten. Je kan wel stellen dat ik de afgelopen tien jaar ook specialist ben geworden in professionele fotoalbums.

Ik kan daarom ook een promovendus een waanzinnig fotoalbum van Dreambooks Pro aanbieden. Geloof mij: dit zijn de mooiste albums die er momenteel verkrijgbaar zijn binnen Europa. De albums worden in Portugal met de hand gemaakt. De foto's worden afgedrukt op het beste Fuji fotopapier van 800 gram met een matte afwerking. De inbinding is hoogstaand, afgewerkt met kapitaalband en de pagina's vallen layflat: er is dus geen vouw in het midden.

De voorzijde van het album wordt gepersonaliseerd met een gouden of zilvere embossing. De omslag is van sterk Buckram en is in diverse kleuren verkrijgbaar.

Het is de perfecte weergave van jouw promotie en ook een unieke kans: bij Dreambookspro kan je als consument niet zelf een album bestellen. Het vergt echt een expertise, denk bijvoorbeeld aan snijmarges, de juiste kleurprofielen. In die zin is het dus een kans om de beste kwaliteit fotoalbum in huis te halen die er op dit moment verkrijgbaar is binnen Europa.

Dit is wel echt de kers op de taart van de foto's van jouw promotie.

Stiekem is dit een unieke kans

Diverse kleuren

Personalisatie

Inbinding

Voor de omslag kan je kiezen uit diverse kleuren Buckram. Buckram is een vuilafstond, zeer sterk en slijtvast materiaal van katoen.

Het album wordt aan de voorzijde gepersonaliseerd met een gouden of zilvere embossing.

Het fotoalbum wordt ingebonden met luxe kapitaalband. Dit is de mooiste en meest luxe manier van boeken inbinden.

Kleuren voor de omslag

BN01 - natural black

BN02 - natural brown

B06 - beige

BN03 - natural puur

B09 - aqua green

B19 - meadow

B03 - light grey

B015 - ivory

B01 - black

B16 - santorini blue

B18 - raspberry cream

B05 - green

Prijzen

Extra foto's

25 x 30cm Dreambooks Pro

25 x 25cm Dreambooks Pro

€10,- per foto

€250

€200,-

Luxe linnen bewaarhoes

Omslag leder

Extra album in 15 x 15 of 20 x 15cm

€89

€75

€75